Bejelentés


VILÁGFA - A MAGYAR TÉRRENDEZÉS ŐSI MAGYAR ENERGETIKAI TÉRRENDEZÉS


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

A MAGYAR TÉRRENDEZÉS GYÖKEREI

TARTALOM:


-Bevezető

 

-Hagyaték: A mindenség képmása - Az otthon

 

-Az élő világegyetem a Szkíta-Magyar kultúrkör népeinek felfogásában (videó)

 

-Az ősi magyar térrendezés

 

-A ház

 

A VILÁGFA GYÖKERÉNEK MÁSODIK FŐ ÁGA:

Jelen honlap terveim szerint három fő részből épül fel.
Gyökér szint : A magyar térrendezés történeti háttere,
Törzs szint : A modern lakberendezés alapjai,
Korona szint : A magyar térrendezés
Kedves látogató a honlapomon az elmúlt évek eredményeként már jól körvonalazódtak a „gyökérszint” elemei.
A MAGYAR TÉRRENDEZÉS GYÖKEREI alatt a magyar lakhelyek fejlődésével, - a jurtától a paraszt házig – azok berendezésével, tájolásával, energia rendszerével ismerkedünk meg.
Jelen oldalak nem a magyar térrendezés gyakorlatával, hanem annak sajátosságaival, a vélhető eredetével, a kialakulásának körülményeivel és történeti előzményeivel foglalkoznak. (A magyar térrendezéssel kapcsolatos konkrét ismeretek, az alkalmazás gyakorlati része a honlap 3. nagy fejezete, a „világfa KORONA SZINTje” lesz.)
Szeretném megnyugtatni a kedves látogatót, hogy a magyar lakhely és térrendezés történelmi hátterének feldolgozása nem azt jelenti, hogy saját lakásunkat ezen történelmi hagyományok szerint – mint egy tájházat, vagy néprajzi múzeumot- kell berendeznünk. Az oldalak célja az, hogy ne két hétvégén kapott ismereteket használva, hanem évek során szerzett tudásunk alapján, saját elhatározásunk szerint tudjuk alkalmazni a magyar térrendezést.
A MAGYAROKRÓL oldal alatt foglalkozom a Magyar nép őstörténetével, a táltosok világával, a székely magyar rovással, és a nemzeti és hagyományőrző eseményekkel.
Reményeim szerint ezen oldalak segítik a látogatót abban, hogy a magyar térrendezés kialakulásának történelmi hátterét, az adott területek kialakulásának körülményeit, törvényszerűségeit jobban átlássa és megértse, a térrendezés alkalmazása során tudatosan válassza a történelmileg megalapozott, hozzánk köthető rendszert.


Nálad sem működnek a kínai feng shui szabályai?! Már mindent megpróbáltál, jelképek, sárkányok, elefántok lepik el a lakásod, tájolod, színezed a szobáidat de elmarad az eredmény? Miért?!
Nagyon egyszerű azért, mert Te MAGYAR vagy, nem kínai.
Magyarországon születtél, magyar nyelven beszélsz, és sok ezer év magyar hagyományát, hitrendszerét kódoltad a génjeidben. Gyermeked nem érti hogyan segítheti életedet a sárkány, kit a Fehérlófia üldözött és legyőzött, és ugyan mit keresnek a polcokon az elefántok, akikkel csak az állatkertben vagy a cirkuszban találkozott?
És Te érted?A "vérünkben van, az anyatejjel szívtuk magunkba" - mondjuk, amivel együtt születtünk, vagy együtt nőttünk fel. Akik azt mondják Neked, hogy a kínai feng shui teremti meg környezeted és személyiséged között a harmóniát, azok azt is mondhatnák ugyanekkor, hogy kinai történelmen, meséken, zenéken és kínai lakhelyeken nőttél fel.
Ha a fenti mondat második felét nem fogadod el, lehet, hogy az elsőben is kételkedned kellene?
Nem működne tehát a Feng shui, téves lenne ez az ezredéves rendszer? Erről persze szó sincs. Mindösszesen azt állítom, hogy nem elég a különböző műveket lefordítani és mint a szent könyveket letenni az emberek elé: itt van, olvasd, használd és higgy benne, mert ez JÓ.
A módszereket, az alapvetéseket, az eszközöket, a jelkép rendszert is "magyarítani kell". Nem az idegen hagyományokat, szokásokat, emlékeket kell megtanulnunk, hanem a magyart, és nem azért mert az jobb, hanem azért, mert a MAGUNKFAJTÁNAK, a MAGYARNAK az a jobb.

 

 


Most megismerheted a magyar térrendezés elveit.

 


Csatlakozz hozzám a magyar hagyományok megismerésében.

 


Az élő világegyetem -teremtő természet- amelyben lakhelyed elhelyezkedik:

(Az előadás a magyar térrendezés elveinek megértésében és elfogadásában jelentős segítséget ad.)

 

 

 

VISSZA a Főoldalra

Add a Facebook-hoz Oszd meg ismerőseiddel
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!